Team

A15 architecten staat voor een doelgerichte benadering van de ontwerpopgave waarbij functionaliteit, flexibiliteit, gebruikswaarde en duurzaamheid een belangrijke rol spelen.


Ons bureau is in 2012 opgericht door Herman van Hemert en Arend Jan Oudijk. Herman is bouwkundig ingenieur en Arend Jan is architect. Ook in de 15 jaar voorafgaande aan de oprichting van A15 architecten hebben wij gezamenlijk aan vele projecten gewerkt. Geïnspireerd door opdrachtgever, programma van eisen en omgeving maken wij ontwerpen op maat. Binnen het gegeven budget gaan wij op zoek naar de best mogelijke oplossing.

  

Zorgvuldige analyse van de ruimtebehoefte en gewenste relaties tussen de verschillende ruimten is wat ons betreft essentieel. Iedere plek is anders. Een ontwerp op maat betekent ook het zorgvuldig onderzoeken van de mogelijkheden die de bouwlocatie biedt. Door rekening te houden met omgevingsfactoren zoals onder andere bezonning, uitzicht en toegang tot het perceel, ontstaat een unieke lay-out.


A15architecten begeleidt het complete bouwproces vanaf uw eerste idee├źn tot en met de realisatie. Naast een gedegen ontwerp is de technische uitwerking en het deskundig begeleiden van de bouw essentieel voor een optimaal resultaat.